panelarrow

Hyra stugor på ön

Senaste året har varit en oviss tid och skrämmande för många. Svårigheterna har varit många och både besöks- och reserestriktioner har införts. Alla har gjort så gott de kunnat med att anpassa sig till den tillfälliga nya normen.

Komma bort

De nya levnadssätten som vi alla har fått anpassa oss till har tagit hårt på de flesta individer. Både fysiskt i form av mindre rörlighet i vardagen men även psykiskt på grund av isolering och rädslor. Nu börjar det vara hög tid för oss alla att få en tid för avkoppling. Få chans att njuta av nya intryck och skapa nya minnen med dina nära och kära, dessutom finns det gott om sevärdheter på ön.

Nya platser

Det är dags att ta en välförtjänt semester från allt, och se något mer än hemmets väggar. I och med att pandemin fortfarande råder bör du fortsätta att vara försiktig med vart du väljer att spendera din semester. Vi avråds fortfarande från att resa utanför landet, så därför får vi istället vända oss till Sveriges egna smultronställen. Passa på och njut av ett avkopplande ö-liv och hyr en stuga på fina Öland för att utforska Sveriges näst största ö. Läs mer här om hur du kan hyra stuga på vackra Öland.