panelarrow

En vecka på Öland

Ni kanske håller på som bäst att planera er sommarsemester. Då kan vi tipsa om en vecka på Öland som ni sent kommer att glömma. Se till att planera er tripp väl och packa med allehanda saker som ni kan få nytta av under en vecka på Öland.

Inomhusaktiviteter

Den svenska sommaren kan ju vara si och så med. Så det gäller att planera om det skulle bli en regnig dag. Ta med lite spel om det skulle bli någon dag då vädret inte tillåter utomhusaktiviteter. I annat fall så kan vi tipsa om spel på nätet. Kanske ni kan testa något spel från iSoftbet som sedan 2010 utvecklat spel för casinobranschen. Förhoppningsvis så är det bara fråga om en dags regn och morgondagen kan bjuda på skinande sol igen. Om spelintresset skulle sina så kanske någon film eller serie gå att titta på för att få tiden att gå.

Utomhusaktiviteter

Det finns ett hundratals historiska platser som ni kan besöka. Sollidens slott kanske är det som de flesta väljer att besöka. Om ni befinner er där den 14 juli så gäller det att ni är ute i god tid så ni får bra platser att gratulera Kronprinsessan Viktoria. Eketorps Borg är en annan sevärdhet som har grävts ut och återställts till som det såg ut på 300-talet. Mycket spännande historia att hitta i det museum som upprättats och det är placerat vid Ölands stora alvaret. Bara denna alvarmark är intressant i sig att besöka.